Contact

Anita Sanders
Praktijk Psychotherapie en Yoga
Palmendreef 46
9040 Sint-Amandsberg (Gent)
GSM 0486/88 18 21
Mail praktijkpsychotherapie@yahoo.com ondernemingsnummer 0767-340-967
bankrekening BE13 8901 4415 2539

Psychotherapie: steeds na afspraak. Neem contact via ‘gsm’ of ‘mail’. Laat gerust uw naam en telefoonnummer achter, dan bel ik u terug op.

Yogalessen: vooraf aanmelden in functie van praktische afspraken.

Traumasensitieve Yoga: vooraf aanmelden voor de komende reeks.

U kan steeds vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Bereikbaar

Met openbaar vervoer

De praktijk ligt een 2-tal km van station Gent Dampoort.

Vandaar zijn er om de 5 à 10 minuten bussen die langs de Antwerpsesteenweg rijden (nrs. 38, 39, 76,77 en 78). Je stapt na een 5-tal minuten af aan de halte ‘Zavelput’, bij tankstation Lukoil. U gaat onmiddellijk rechts de straat Zavelput in, de eerste straat rechts is de Palmendreef. U blijft rechts aanhouden en komt zo na een paar minuten stappen aan de praktijk.

Met de auto

→Vanaf de E17 (Gent-Antwerpen) neemt u de R4 (richting Zelzate) en neemt dan de 2de afrit (Oostakker). U draait linksaf de Antwerpsesteenweg op richting Gent. Na een paar kilometer draait u rechtsaf, richting Sint-Amndsberg, de N70A. Na ongeveer 1 km ziet u een tankstation Lukoil, net daarvoor slaat u linksaf de straat Zavelput in. Dan onmiddellijk rechtsaf de Palmendreef in. Deze houdt u rechts aan, en zo komt u aan de praktijk aan de rechterkant.

→Vanuit Gent neemt u vanaf station Gent-Dampoort de Antwerpsesteenweg N70A. Na ongeveer 2 km ziet u het tankstation Lukoil aan de rechterkant. Vlak erna rijdt u de straat Zavelput in en dan onmiddellijk rechtsaf de Palmendreef in. Deze houdt u rechts aan en zo komt u aan de praktijk aan de rechterkant.