Benieuwd wat de ervaringen zijn van de mensen die deelnemen aan mijn Yogalessen en workshops? Op deze webpagina een aantal mensen aan het woord over hoe ze mijn Yogalessen ervaren en wat ze voor hen betekenen. Zo krijgt u een beeld van mijn Yogalessen kan u beter beslissen of ze overenkomen met u zoekt in een Yogales.

Getuigenissen Yogales

A.P. Het tot innerlijke rust komen.Kontakt maken met je lichaam. Leren ontspannen.De Yoga dient als anker in mijn soms te woelige innerlijke belevingswereld.

C.VVB. Ik ben na de eerste les buitengekomen als een totaal ander mens, ik was voor het eerst in jaren ontspannen. Ik ga nu trouw elke week en het effect is er nog steeds, ook de dag nadien nog werkt het bij mij door.

Sinds ik Yoga volg ben ik er mij meer van bewust wanneer ik te veel gespannen ben en kan me dan beter ontspannen.

M.D.S. Totaal ontspannen in een soepel lichaam, heerlijk....

Aangezien zware lichamelijke inspaningen voor mij niet meer mogelijk zijn wegens chronische ziekte, is Yoga voor mij de ideale manier om toch in beweging te blijven. Er is een evenwicht tussen inspanning en ontspanning en doordat je heel bewust beweegt, respecteer je je grenzen. De ademhalings- en ontspanningsoefeningen brengen meer rust in mijn hoofd.

Mijn nek zat helemaal vast voor de les, al een paar dagen. Na de les was ie helemaal los en was de pijn weg!

Getuigenissen van een paar kinderen uit de KinderYoga

D.en G. Alles was plezant. De Yogadieren die we deden, dat we konden knutselen en tekenen en dat we 's middags naar buiten konden om te spelen. Ik kon mij goed ontspannen.

N. Ik vond het ontspannen leuk. Ik wou er niet meer mee stoppen, zo goed voelde het. Ik heb thuis ook aan mijn mama en broertje geleerd hoe je dat moet doen.

Getuigenissen Yoga en Natuurgroep

Tine: Het samengaan van natuur en Yoga is voor mij relaxerend. Tijdens boswandelingen voelde ik de kracht van de natuur : de wind, de zon, de regen. De Yoga oefeningen waren dan weer binnen en brachten mezelf tot rust. Ik ontspande me en luisterde naar mijn ademhaling. We deden ook oefeningen die vergeleken werden met dieren. Bv de muis, schildpad, duif, leeuw. Zo had elk dier zijn eigenschappen waarin we onszelf kunnen herkennen.