De Yogalessen die ik geef, weerspiegelen de opleiding die ik genoot en de zoektocht die ik zelf deed. De Sivananda traditie geeft een logische opbouw aan een Hatha-Yogales, waarbij elk lichaamsstelsel en lichaamsdeel wordt aangesproken in een vlotte aaneenschakeling van verschillende lichaamshoudingen, met helpende momenten van ontspanning en rust. In de les is er veel aandacht voor de adem en ademhalingsoefeningen worden aangeleerd. Doorheen de lessen is er een opbouw van een meditatieve houding. De aandacht wordt getraind, evenals het stopzetten van gedachten, oefeningen uit mindfulness, het kalmeren van de geest. Elke Yogales eindigt met een begeleidde ontspanning, zo kan het effect van de les diep doordringen. Je voelt meestal snel een aangenaam effect. Yoga werkt diep in op het lichaam : het verstevigt spieren, versoepelt gewrichten, harmoniseert hormonen en klieren, opent energieblokkades. Yoga activeert, harmoniseert en kalmeert. Het effect dringt ook door in je psyche en je geest.

Yogales voor volwassenen*

 • Dinsdag van 20u tot 21.15u Hatha-Yoga
 • Vrijdag van 10.30u tot 11.45u Zachte Hatha Yoga, ook aangepast voor senioren, voor mensen met burn-out, vermoeidheid, cvs, reuma, gewrichts-, rug- en spierpijnen. In deze les wordt variatie gebracht in het aanbod, waardoor zowel de fittere deelnemers als diegene die aagepaste oefeningen wensen welkom zijn. Een aanvullend kwartiertje van 12u tot 12.15u, waarin de fittere deelnmers worden uitgenodigd ook wat pittigere Yoga-oefeningen te doen.
  *De lessen worden aangeboden in een reeks per trimester. Informeer naar de data. Er is geen les tijdens de schoolvakantiedagen

Prijs:

 • €12/losse les
 • €65/6 lessen
 • Per trimester is er een speciaal verminderd tarief.
 • De meeste mutualiteiten betalen per kalenderjaar een stukje terug voor ‘sport’.
  Leden van Bond Moyson kunnen 1 proefles gratis gebruiken mits het meebrengen van een roze klever.

Plaats:

  Eenbeekstraat 46 in 9070 Destelbergen. In een mooi lokaal, met vloerverwarming, in een rustgevende omgeving met de natuur rondom!

Vooraf aanmelden via telefoon (0486/88 18 21) of mail praktijkpsychotherapie@yahoo.com. Lessen in een gezellig zaaltje in Eenbeekstraat 46, in Destelbergen.


KinderYoga